fredag den 5. februar 2016

Fantastisk fødekæde

I forbindelse med forberedelserne til Team Odense Q samarbejdet har vi kigget meget på erfaringerne fra OB og Næsby. Begge klubber var førende på Fyn og havde seriøse og rigtig gode træningstilbud til både U15 og U17 holdene.
Men ingen af klubberne havde, efter vores vurdering, styr på fødekæden af spillere fra egen børneafdeling, og var derfor meget afhængig af spillere udefra. Da Team Odense Q ikke kan forvente at moderklubberne har ressourcer til etablere de fornødne aktiviteter i børneafdelingerne, så er Team Odense Q meget bevidst om, at vi har en vigtig rolle her.
Dette arbejde startede allerede for 3 år siden i Marienlyst regi i form af pigeraket, rekruttering af trænere mm og er siden hen blevet suppleret med sommer camp, stjernespiller skole og flere andre aktiviteter. Resultatet af det hårde arbejde kan ses af medlemstallet og antal tilmeldte hold, som har været støt stigende. Børnearbejdet i TPI har været drevet af nogle dygtige ildsjæle og selvom de endnu ikke har nået helt samme fundament, så er de også rigtig godt på vej.
Team Odense Q ledelsen ser fødekæden som den vigtigste parameter til succes på den lange bane og vores helt store prioritet i foråret vil – udover U18 DM licensen – være etablering af Stjernespillerskole i TPI og vores nye tiltag ”sandkasse fodbold” for piger i 0-1 klasse i begge klubber.
At vi har et rigtig godt udgangspunkt kan ses af nedenstående oversigt over tilmeldte hold og spillere i de forskellige årgange. Vi synes at det er et fantastisk fundament for mange års elitefodbold på Fyn og måske første gang Fyn har setup som kan matche de store pigeklubber i landet!


Dertil kommer et ukendt antal spillere fra OB, som skal integreres henover foråret, således at Team Odense Q fra sommeren 2016 vil repræsentere ca 200 pigespillere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar