søndag den 27. marts 2016

Overvældende start på Stjernespiller fodboldskolerne

Vores stjernespiller fodbold-skole var oprindelig designet til ca 30 deltagere, hvilket vi vurderede passede godt med efterspørgslen og de praktiske rammer. Men selvom i vi til denne sæson udvider med endnu en fodbold-skole i TPI, så har vi måtte revurdere max grænsen, da interessen til sæson 3 har været mere end overvældendende. Med 49 tilmeldte deltagere i Marienlyst og 41 deltagere i TPI fra i alt 9 forskellige klubber, så har vi omkring 90 pigespillere i gang med ekstra træning, træningskort og jongleringer. Det er vi både stolte og glade for og glæder os vild meget til at følge pigernes udvikling i foråret.
Skærtorsdag var der opstart på den første fodbold-skole med forældre introduktion og næsten to timers intens teknisk træning. Samtidig høstede mange af pigerne deres velfortjente is præmie da rekorderne de sidste 14 dage er væltet ind til vores koordinator.





Billederne taler næsten for sig selv.

Vi havde også de første piger som blev introduceret til DBU’s teknikmærker, da de er ved at være igennem alle Stjernespiller skolens teknikkort (level 1 til level 5). Det bliver i første omgang Freja og Karen vi slipper løs med bronzemærkerne. De har nu 3 måneder til at komme i gennem DBU 12 krævende eksaminer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar