søndag den 15. maj 2016

Næste generation Team Odense Q piger godt på vej

DBU U14 samling
Denne weekend afholdt DBU sit årlige weekendsamling hvor DBU Fyn og DBU Sjælland krydser klinger indbyrdes og en mindre hær af DBU trænere observerer og vurderer pigerne. Det blev desværre ikke til nogen sejre for DBU Fyn trods det at de i lørdagens to kampe mod Sjælland Vest (1-1) og et Tysk hold (1-2) var meget dominerende. Søndagens kamp endte også 1-1 og skulle ifølge pålidelige observatører have været en meget lige affære.
At Team Odense Q har mange piger som er godt på vej kan ses af DBU’s spillertrup. Hele 12 piger er allerede tilknyttet TOQ mens Rebekka (OKS) og Arne (Munkebo) regelmæssig træner med for at få ekstra sparring.

Inden længe udtager DBU de piger som efter sommerferien skal fortsætte på DBU's U15 centre. Vi krydser fingre for alle de fynske piger... og lidt ekstra for TOQ pigerne.

DBU Inspirationstræning for U13
Samtidig med DBU samlingen i Tårup afholdt Team Odense Q en DBU inspirationstræning for årgang 2003, som skal ind og prøve kræfter med DBU efter sommerferien. Formålet med denne inspirations træning er dels at motivere pigerne til at give den en ekstra skalle i sommerferien og dels at afmystificere DBU udtagelserne lidt. Vi oplever ofte piger som er meget nervøse til disse udtagelser da de hverken kender spillere, trænere eller øvelserne.
Selvom arrangementet blev til med kort varsel lykkedes det alligevel at samle 21 ihærdige piger – dvs ca 25% af de piger som normalt indstilles til DBU og skal kæmpe om 30-40 pladser på det fynske U14 center. Igen var Team Odense Q godt repræsenteret med 6 piger fra TPI og 4 piger fra Marienlyst.

Team Odense Q Elite Cup for U12
Endelig arrangerer Team Odense Q med Michael Callesen som den store primusmotor Elite Cup for årgang 2004 pinsemandag. Det er lykkedes Michael at samle nogle af landets bedste hold til denne spændende udfordring for vores U12 piger, som til daglig spille i U11 drenge mesterrækken. De deltagende hold er:
Fyn:  Team Odense Q (Marienlyst), Strib
Jylland: Kolding Q, ATI Fodbold, Varde, Løjt / HFK
Sjælland: Sundby, Hvidovre.

I kan læse meget mere om stævnet her: Team Odense Q Elite Cup : 
Mød op og støt pigerne pinsemandag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar