lørdag den 17. september 2016

Hvad sker der i kulissen?

Selv om det måske ikke altid ser sådan ud, så kan vi garantere at der konstant arbejdes i kulissen med at få alle de praktiske opgaver til at gå op i en højere enhed - og samtidig prøve at kigge fremad så vi fanger de værste problemer i opløbet. På den lange bane har vi selvfølgelig også mange overvejelser om, hvordan vi kan tune og forbedre konceptet, samarbejde med andre klubber og meget mere. Det bliver en af de spændende opgaver efter efterårs-sæsonen, når vi har haft tid til at evaluere på det første halve år i TOQ regi.

En ting er helt sikkert. Vi kan kun sikre et godt tilbud for både elite og bredde, hvis alle er parat til give lidt til helheden, når der er brug for det. Det skal være vores DNA - at man er stolt af at repræsentere og hjælpe TOQ uanset om det er som spiller på U18 DM, U18 Mester eller U15 Vest.

Vores helt store udfordring er løbende at informere nok om de mange aktiviteter og initiativer, der hele tiden er i gang. Vi ved at der er mange forældre og hjælpere som rigtig gerne vil følge med og bidrage. Derfor ligger vi så meget materiale som muligt ud på denne blog. Seneste info er stikord fra vores bestyrelsesmøde, som kan ses her: 
Selvom det sikkert giver anledning til endnu flere spørgsmål, så giver det forhåbentlig også lidt indsigt i hvad der arbejdes med i kulissen :)

1 kommentar:

  1. mizumi wynn las vegas - Lacbet sbobet ทางเข้า sbobet ทางเข้า 바카라사이트 바카라사이트 5750Agen 4D Slot | Go Casino

    SvarSlet