torsdag den 17. november 2016

TOQ Afslutning for ledere & træner

Fredag den 11. november blev den første træner & leder afslutning i TOQ regi afholdt. Bruno Geertsen var manden på stedet som har brygget nedenstående fyldige referat sammen.

Endelig var det blevet fredag og undertegnede havde glædet sig til weekendens klubarrangement - Team Odense Q’s første sæsonafslutning for trænere, hjælpere og andre frivillige omkring klubben. Bestyrelsen (og Nada) havde sørget for fin opdækning til 30+ velklædte samt rekvireret funklende fadølsanlæg og to kyndige bartendere til at holde tørsten for døren.
Vanen tro havde Bestyrelsesformand Bo Sundahl hevet en af sine utallige Powerpoint præsentationer ned fra Skyen, men heldigvis var de sidste 28 identiske diagram-slides erstattet med en interaktiv quiz om klubbens struktur og værdier. Begejstringen var derfor stor og kun bestyrelsesmedlem Claus Poulsen var mismodig, idet hans Nokia 7210 gav ham endnu flere udfordringer med quizzen end han i forvejen havde.
Quizzens ukronede mester blev Michael Genster - der til dagligt trænere U13/14 pigerne. Med en score på 6.348 point (6.341 point flere end Claus Bertelsen på en flot 30. plads) satte han både ældre og svagtvidende til vægs og kunne herefter lade sig hylde som Årets TOQ Orakel.
Så var scenen sat til en dejlig buffet fra Det Fynske Madhus ved Thomas Munk, der er en af hovedsponsorerne bag U18 DM holdet. Langtidssbraiseret nakkefilet, hjemmelavet ølbrød og laks med rygeostcreme var blot nogle af de utallige retter der blev disket op med - og det smagte himmelsk. Bedre sponsor kan klubben ikke ønske sig.
Som en spændingsmættet optakt til aftenens finale - The TOQ Award Show 2016, fortalte bestyrelsesmedlem John Bæksted nu lidt om processen bag klubbens licensansøgning. Med en række action-packed Powerpoint slides tryllebandt han det måbende publikum. Især pointen om, at DBU i den grad havde rost det professionelle arbejde bag licensansøgning, samt det faktum at TOQ allerede i sit første halve leveår havde overhalet eksisterende klubber på mange parametre - gik rent ind og skabte næsten tumultagtige scener blandt publikum bagerst i lokalet. Så det var til højlydte klapsalver at Formanden Bo Sundahl og bestyrelsesmedlem Claus Poulsen igen entrerede podiet for at uddele årets TOQ Awards.
Første pris gik til ungdomstræneren Amanda Pørksen, der bl.a. høstede stor ros for sine evner til at løse mangfoldige udfordringer og for sin væremåde generelt. Pris nr. to gik til Allan Liseth, der i den grad har fået Stjernespillerskolen i TPI op og køre. Og uden Stjernespillerskolerne er der ingen Team Odense Q - det blev nævnt mange gange i løbet af aftenen. Aftenens sidste pris gik til Janne Andersen, der yder en kæmpe indsats med mangt og meget i klubben. Til øredøvende klapsalver blev de tre fortjente vindere forlod scenen med hver sin gourmetkurv.

Efter Awardshowet havde herrelandsholdet en vigtig kvalifikationskamp mod mægtige Kasakhstan, Asiens ukronede betvinger og hjemland for selveste Borat. Trods den stolte fodboldhistorik kunne The Turquoiseblue Army ikke gøre noget mod et sprudlende dansk landshold der fortjent vandt 4-1. Pauseunderholdningen sørgede Claus Poulsen for. I bedste Rasmus Tanholdt stil stod han bag en formidabel one-take dogmefilm om TPI pigerne og deres viden om den nye klubfusion. Et mesterstykke der var lige i TOQ’s ånd udtrykte Bo Sundahl begejstret senere hen.


Aftenen sluttede med endnu en klassiker. Omkring kl. 23 var baren pludselig løbet tør for øl. En ellers sikker ”sejr” for klubben var ved at glide dem af hænde. Men så - som en lidet pæn trold ad en æske dukker Claus Bertelsen op med en ramme øl i favnen. En truende fiasko vendes med pludselig snarrådighed og hårdt arbejde til en fortjent sejr. Fuldstændig som banen . For TOQ er det nemlig ikke slut før den buttede skolelærer har sunget. Claus - du får helt sikkert min stemme som årets frivillig til næste sæsonafslutning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar