fredag den 24. juni 2016

Ny samarbejdspartner - Comfort Tours

Team Odense Q kan med stor glæde præsentere endnu en samarbejdspartner, idet Comfort Tours og Team Odense Q i dag har underskrevet en 2 årige eksklusiv samarbejdsaftale. Comfort Tours er allerede i dag en meget kendt bus aktør i den fynske elitesportsverden dog nok mest for sin OB bus, men har også samarbejde med bl.a. Marienlyst, OIK og det tidligere OB Kvinde Elite (3F).
Team Odense Q får derved en meget seriøs samarbejdspartner der er kendt for super service og som allerede i dag kender alt til transport af sports-elitehold. Denne eksklusivaftale sikrer Team Odense Q en langsigtet aftale omkring bustransport og en ny partner til projektet, idet Comfort Tours bliver holdsponsor for U16 Vest holdet.
Direktør Jesper Rasch Jensen for Comfort Tours udtaler: "Jeg er meget begejstret og imponeret over hele setup’et og værdierne i Team Odense Q. Derfor faldt det mig helt naturligt at lave en eksklusiv samarbejdsaftale der dækker over hele 2 år med mulighed for forlængelse, med en så seriøs pige klub. Jeg synes pigefodbolden er rigtig spændende og desværre også mange gange en overset del af fodbolden, jeg vil derfor med dette samarbejde gerne give Team Odense Q ’oplevelser med bus’ og derved optimale forberedelser før kampene på udebane. ”

Første tur sammen bliver til Gotha Cup i Sverige fra d.17-23 juli hvor 71 personer fra Team Odense Q deltagere.

/John Bæksted

Ingen kommentarer:

Send en kommentar