tirsdag den 28. juni 2016

Team Odense Q Talentcenter - Med masser af talent

Den forgange uge har vist at fundamentet i Team Odense Q er helt i top og at der er masser af talent at arbejde med de kommende år. Vi bringer her lidt stemningsbilleder fra den forgangne uges bedrifter og oplevelser...

U12 Piger Kerteminde Cup
Vores U12 piger var i aktion hele weekenden og endte med at vinde et flot trofæ og U12 rækken.


U11 Piger - International turnering i Bremen
U11 pigerne repræsenterede Team Odense Q og Danmark på fornemste vis ved at vinde en international turnering i Bremen med 3-0 over Slavia Prag i finalen.


U14 Piger - Jysk Mester
Den seje årgang 2002 fra TPI fortsatte de fornemme takter fra foråret med at vinde det Jyske mesterskab ved at slå Aab i finalen. Det må alligevel være lidt mærkeligt for jyderne at sende pokalen til Fyn....


U15 Piger - Pokalmester
Ovennævnte U14 piger fra TPI var også i den fynske U15 pokalfinale, men måtte kapitulere til de lidt ældre U15 piger fra Marienlyst.



TOQ - "TV Stjerner"
TV Stjerner er måske i overkanten, men ikke desto mindre havde vi 15 TOQ piger med til DR arrangement på Bryggen ifb med EM landskampene. Det blev en forrygende dag med U19 og U17 landstrænerne og flere "glimt" i baggrunden i DR studiet.
Pigerne var også med i dette DR indslag 

U16 Landsholdsamling
Weekenden bød også på den første U16 landsholdsamling. Desværre havde Ida E (skadet) og Anne-Frida (afbud) ikke mulighed for at deltage, så det blev kun Sarah og Laura F som kunne repræsentere Team Odense Q.
DM Streetfodbold 
Uden forhåndkoordinering havde piger fra både TPI og BM tilmeldt et hold til DM i Street Soccer. Begge hold gik videre til finalerne i København og som billedet viser er pigerne allerede godt integreret.

Nordic Cup i Norge
Sidst men ikke mindst så er Malaika ved at pakke støvlerne. Hun er udtaget til det nuværende U16 landshold som de næste 10 dage skal spille Nordic Cup i Norge. Vi krydser fingre for Danmark og Malaika!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar