søndag den 5. juni 2016

Team Odense Q Samarbejdspartner – Hjemly Idrætsefterskole

Interessen for Team Odense Q har været overvældende siden vi annoncerede vores licensansøgning tilbage i marts måned. Det har ført til flere spændende bekendtskaber og samarbejdspartnere, som vi vil præsentere de kommende uger. Først skud i bøssen er:


Hjemly Idrætsefterskole
Efterskoler er for mange fodboldspiger en enestående mulighed for at dyrke sin hobby (næsten) som en professionel fodboldspiller med mange træningspas om ugen. Det har efterskolerne opdaget og er de senere år begyndt at specialisere sig mere indenfor forskellige sportsgrene. På Fyn er det mest Hjemly og EVN som har gjort sig bemærket på pigesiden, hvor f.eks. Hjemly har to tidligere kvindelige landsholdsspillere ansat som lærere og trænere på fodboldlinjen.
For Team Odense Q har det været vigtigt at formalisere samarbejdet, således at fodboldpiger kan kombinere efterskoleophold med elitefodbold uden at det går ud over deres chancer på f.eks. U18 DM eller landshold. Det er derfor en stor glæde at præsentere Hjemly som Team Odense Q partner og en aftale der sikrer:
  • Pigerne kan komme til træning i TOQ mandag og torsdag og Hjemly sørger for transporten ind til Odense. I første omgang gælder ordningen 4 piger per sæson.
  • Pigernes træningskalender planlægges i fællesskab af Hjemly og TOQ, så pigerne ikke selv skal vælge mellem klub eller skole.

Aftalen gælder også andre arrangementer, hvor TOQ og Hjemly vil bakke op om hinandens arrangementer, fodboldcamps mm – ligesom at Hjemly bliver officiel holdsponsor for Team Odense Q U15 Vest holdet.

Team Odense Q er sikre på at dette samarbejde bliver til stor gavn for de talenter som gerne vil kombinere efterskoleophold med elite fodbold på øverste hylde. 


Endelig skal vi lige slå et slag for Hjemlys fodboldcamp, hvor der allerede er flere Team Odense Q piger tilmeldt.

Hjemly - Fodboldcamp for piger – FÅ PLADSER TILBAGE
To tidligere landsholdsspillere kridter banen op og står i spidsen, når Hjemly Idrætsefterskole på Fyn arrangerer Fyns fedeste fodboldcamp for piger fra den 26. juni til den 30. juni 2016.
Næsten 170 landskampe tilsammen og deltagelse ved både OL, EM og VM har Merete Pedersen og Marlene Kristensen. Det er dermed to erfarne fodboldspillere, der står klar til at udfordre dig med fem dages intensiv og sjov fodboldtræning. Campen er for dig, der er vild med fodbold og har afsluttet 6., 7. eller 8. klasse.
For mere information se Hjemly Fodboldcamp

Ingen kommentarer:

Send en kommentar