lørdag den 2. juli 2016

Første Team Odense Q hold i aktion

Første ikke-officielle kamp med Team Odense Q blev en intern træningskamp mellem kandidater til U18 DM holdet og kandidater til U16 Vest holdet. Og selvom vi er midt i en ferietid var det lykkedes at samle to slagkraftige hold, hvor "de unge" blev suppleret med Emilie H (3F Liga) og 3 BM drenge fra U15 vest holdet.
Kampen skulle primært bruges til at se de mange nye ansigter an, samt give trænerne en pejling på, hvordan den store sammenbragte talentmasse fungerer sammen. Temaet for kampen var da også primært introduktion til TOQ's spillestil og DNA, hvor vi ønsker piger som tør og vil spille fodbold.

Det skal vi love for at vi fik. Det var ikke til at se at de fremmødte TOQ piger i foråret repræsenterede mange forskellige klubber: Marienlyst (8), TPI (6), OB (4), Munkebo (1), Kolding Q (1) og Herlufsholm (1). Tværtimod var der overraskende godt spil flow, godt possessionspil og mange fine detaljer, som gav trænerne anledning til masser af ros. At vi så idag manglede flere U18 DM kandidater, 3 U16 landsholdspillere og 3 DBU U15 spillere viser bare at talentmassen i TOQ er enestående.

En fed start for Team Odense Q og os trænere, som efter det vi har set i dag har fået ekstra energi til at gøre 3 elitehold og 2 bredde hold klar til de spændende udfordringer i den kommende sæson.

/Trænerteamet TOQ

Ingen kommentarer:

Send en kommentar